on line users

Cerca nel blog

venerdì 3 gennaio 2014

POWROT

Witam po dosc dlugiej przerwie.
Wraz z rozpoczeciem nowego roku postaram sie kontynuowac prowadzenie bloga
Wkrotce nowe przepisy kuchni wloskiej (i nie tylko).
Dziekuje wszystkim za pozostawione komentarze i maile.


12 commenti:

  1. Nareszcie, witamy!! I czekamy na nowe wpisy!!! Jakos tak sie dzieje, ze niektore "polskie wloszki" zrezygnowaly z bloga((( a szkoda...
    pozdrawiam serdecznie z Veneto)

    RispondiElimina
  2. Najlepszego! Bardzo się cieszę, że wracasz :) Pozdrawiam

    RispondiElimina
  3. Super, że wróciłaś - brakowało Ciebie i Twoich przepisów!!

    RispondiElimina
  4. Dzieki dziewczyny za mile powitanie :)

    RispondiElimina
  5. juz prawie sobie odpuscilam zaglądanie, wchodzę, a tu patrzę - nowy wpis! ba, kilka nowych wpisów! tyle radości:)
    pozdrawiam!

    RispondiElimina
    Risposte
    1. Cytuje : "Tyle radosci !" - no to mnie dopiero zaskoczylas i uszczesliwilas ! Bardzo Ci dziekuje i serdecznie pozdrawiam :)

      Elimina
  6. No w końcu coś tu się dzieje, muszę przyznać, że sam wykorzystałem kilka przepisów, byłem też kilka razy w północno zachodniej części Sycylii i miło jest móc popróbować kuchni z tamtych stron :) pozdrawiam :)

    RispondiElimina
  7. Witaj ! A gdzie dokladnie byles (chodzi mi o miejscowosc) ?
    Dania sycylijskie Ci posmakowaly?
    Pozdrawiam i zapraszam na kolejne przepisy !

    RispondiElimina
  8. Witam ponownie :) Kilka dni w Marsali i kilka dni w Castellammare Del Golfo, plus oczywiście zwiedziłem całą okolicę :) Generalnie uwielbiam włoską kuchnię i Włochy i ubolewam, że nie dane mi tam mieszkać :) a Sycylia jest przepiękna i kuchnia wspaniała :) Na pewno będę regularnie sprawdzał nowości :) pozdrawiam

    RispondiElimina
  9. Aaaaa! To pewnie bedac w Marsali sprobowales slodkiego wina "Marsala" ?
    Polecam Ci do zwiedzenia okolice Etny (Taormina, Catania) i Na poludniu Syrakuzy. Jestem pewna,ze Ci sie spodoba.
    Sycylia jest piekna - fakt- tylko latem "troche" dokucza upal ;)

    RispondiElimina
  10. Tak oczywiście próbowałem, ale szczerze mówiąc bardziej przypadło mi do gustu Grillo, muszę przyznać że tylko na Sycylii spotkałem się z tym szczepem i jest wyśmienity :) Byłem i latem i "wiosną" i fakt faktem lata są strasznie upalne! :) Na pewno jeszcze wrócę na Sycylię i jeśli tylko będzie to możliwe to na pewno wybiorę się w okolice Etny :) muszę powiedzieć, że czuję delikatną zazdrość, że ja nie mogę tam mieszkać :) Pozdrawiam serdecznie!

    RispondiElimina
  11. E, to jeszcze Ci zostanie do sprobowania Zibbibo sycylijskie i Syrah :)
    Michal, kazdy kraj, zakatek swiata ma swoje wady i zalety .... Ja sie osobiscie ciesze z lekkich zim (np. ostatnie 2 dni mielismy 21 °C !),latem-wiadomo-dobrze,ze morze niedaleko .... Sa tez wady,ale o tym nie bede mowic ;))))

    RispondiElimina