Con sapore…
mercoledì 7 dicembre 2016
MAISON CAILLER - W FABRYCE SZWAJCARSKIEJ CZEKOLADY
›
Zapraszam Was dzisiaj w wirtualną podróż do fabryki czekolady. Niesamowita gratka dla wszystkich miłośników czekolady, bez wyjątku na wiek !...
martedì 6 dicembre 2016
ZIELONY KOKTAJL ZE SZPINAKU, JABŁKA I IMBIRU
›
Połączenie typu owoc + warzywo jest szeroko praktykowane przy kreowaniu koktajli a przy tym jak się okazuje - również bardzo smaczne. Kokta...
2 commenti:
martedì 22 novembre 2016
FRITTATA DI RICOTTA E SPINACI AL FORNO CZYLI FRITTATA Z RICOTTĄ I SZPINAKIEM Z PIEKARNIKA
›
Co by nie powiedzieć - frittata do dość szybkie i sycące danie. Do tego jeszcze różnorodność składników i fantazja przy ich wyborze czyni to...
giovedì 17 novembre 2016
PASTA CON POMODORI, PESTO DI RUCOLA E GAMBERI CZYLI MAKARON Z POMIDORAMI, PESTO Z RUKOLI I KREWETKAMI
›
Oto kolejny przepis z wykorzystaniem pesto z rukoli, na który to przepis znajdziecie tu. Danie jak najbardziej włoskie - "pasta"...
›
Home page
Visualizza versione web