tag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post8759140421187936046..comments2023-09-27T10:38:05.415+02:00Comments on Con sapore…: KRUCHE CIASTO Z BRZOSKWINIAMIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/17841386217072092987noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-88343276601548375922012-06-26T18:06:36.331+02:002012-06-26T18:06:36.331+02:00Dobre z tym tlustym miesem;)No ale przynajmniej ni...Dobre z tym tlustym miesem;)No ale przynajmniej nie jesz roznorakich slodkosci wiec sobie mozesz pofolgowac :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17841386217072092987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-69972489349001329962012-06-26T09:11:46.494+02:002012-06-26T09:11:46.494+02:00Też lubię tę odmianę, choć rzadziej ję widuję. U n...Też lubię tę odmianę, choć rzadziej ję widuję. U nas popularna jest percoca, w kolorze morelowym. Ma jędrny miąższ i nie jest przesadnie słodka. Bardzo je lubię, ale zwykla pesca gialla też jest pyszna.<br />A za ciastami faktycznie nie przepadam. U mnie słodyczami są owoce i gorzka czekolada. Ale jak kupię tabliczkę, to jem ją przez miesiąc niekiedy. Mam za to słabość do tłustych rzeczy - mięsa, sery itd.italia od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11414241322007811827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-21094405989386785592012-06-25T19:18:11.891+02:002012-06-25T19:18:11.891+02:00Prosze, poczestuj sie wirtualnie :)Prosze, poczestuj sie wirtualnie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17841386217072092987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-21071448015833554112012-06-25T19:17:11.183+02:002012-06-25T19:17:11.183+02:00Ja tam i zima bym nie pogardzila ;))))
PozdrawiamJa tam i zima bym nie pogardzila ;))))<br />PozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17841386217072092987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-17499376236758879692012-06-25T19:16:36.270+02:002012-06-25T19:16:36.270+02:00Ja rowniez uwielbiam brzoskwinie, najbardziej odmi...Ja rowniez uwielbiam brzoskwinie, najbardziej odmiane tabacchiere.U Was sa dostepne?<br />Chyba nie przepadasz za ciastami ? ;) Ja niestety tak... Tak wiec je pieke bo nikt inny mi nie chce upiec np. jablecznika lub sernika :))))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17841386217072092987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-88497168362147132152012-06-25T19:11:46.416+02:002012-06-25T19:11:46.416+02:00Wspaniałe ciasto. Takie ciasta latem i wiosną są n...Wspaniałe ciasto. Takie ciasta latem i wiosną są najlepsze :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-33150575178242905562012-06-25T15:45:41.779+02:002012-06-25T15:45:41.779+02:00Ciasta chyba nie zrobię, za to też od niedawna del...Ciasta chyba nie zrobię, za to też od niedawna delektuję się brzoskwiniami. Bardzo lubię te owoce.italia od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11414241322007811827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8350215982030933583.post-82594551738490841742012-06-25T09:45:13.555+02:002012-06-25T09:45:13.555+02:00Z wielką chęcią bym zjadła :)Z wielką chęcią bym zjadła :)Kamilahttps://www.blogger.com/profile/06748703342069541282noreply@blogger.com